Porceliano paslaptys

Gimtadienio scenarijus „PORCELIANO PASLAPTYS“ – specialiai sukurtas kūrybingiems ir išradingiems žmonėms. Tokio gimtadienio metu ne tik sužinosite apie naujausias technologijas, jas išbandysite, bet ir galėsite savo rankomis dekoruoti porcelianinius puodelius. Šventės dalyviams pristatomi specialiam porceliano dekoravimui skirti idažai ir jų galimybės, kuriamas eskizas, ieškoma kūrybinių idėjų ir pasineriama į nuostabų spalvų ir meno pasaulį. Gimtadienio metu sukurtus darbus galėsite neštis į namus ir dar labai ilgai prisiminti patirtas emocijas. Mielas, jaukus ir unikalus porceliano dirbinys kasdien primins šauniai praleistą laiką! Pertraukėlių metu – aktyviai žaisite su laisvų rankų sistema Kinect, kur galėsite išsirinki mėgstamiausius šokius arba sporto šakas, Oculus Rift akiniais nukeliausime į virtualų atrakcionų pasaulį, o stalo futbolas, oro ritulys visada laukia gerų ir nuotykiams nusiteikusių žaidėjų!

Šventės trukmė: ~2,5 val.

Šventės laikas: savaitgaliai, darbo dienos, būtina išankstinė registracija tel. 8-686 86587 (Šiauliai), 8-640 83377 (Klaipėda).

Šventės dalyviai: amžius nėra ribojamas. Gimtadienį švęsti gali ir vaikai, ir suaugę.

Šventės vaišės: galite atsinešti savo tortą, užkandžius ir visa kita, kuo norite vaišintis.

Švęsti išmaniai Jums padės Išmaniosios mokyklos kolektyvas. Šventės metu nuolat bus žmogus, atsakingas už sėkmingą šventės pravedimą.

Gimtadienis Išmaniojoje mokykloje – ne tik smagus, bet ir naudingas!